DJ Pepez

Badkamer Utrecht

Badkamer Utrecht

Een jaar geleden kwamen we tot de conclusie dat onze badkamer echt te ouderwets was. We zijn toen gaan kijken naar de mogelijkheden om dit aan te passen. We konden kiezen voor een kleine aanpassing, of om heel de badkamer te vervangen. Dit laatste was dan ook hetgeen dat onze voorkeur had. We zijn gaan kijken naar wat mij mooi vonden en hadden al snel een badkamer ontworpen. Toen we dit hadden ontworpen kon de zoektocht naar een goede aannemer beginnen. Dit is dan ook iets dat makkelijker gezegd is dan gedaan. Een goede aannemer vind je namelijk niet zomaar. Mijn vrouw was hier al helemaal wantrouwig over, dit omdat haar zus een tijd geleden was opgelicht door een aannemer.

De zoektocht naar een aannemer

We hadden ons ontwerp al klaar en het enige wat we nu dus nog nodig hadden was een betrouwbare aannemer voor het maken van de badkamer. We zijn online gaan kijken naar aannemers en hebben uiteindelijk een lijstje opgesteld van meerdere aannemers. We hebben elke aannemer langs laten komen en zijn verhaal laten doen. Er was één aannemer waar mijn vrouw en ik allebei een enorm goed gevoel bij hadden. We hebben dan ook gekozen voor deze aannemer. We hebben ons ontwerp aan hem meegegeven en hij zou uiteindelijk met een voorstel komen wat betreft de materialen. Een week later belde hij ons dan ook op en vertelde hij dat hij een plan had voor materialen. We hebben hem toen op gesprek laten komen en hebben hem zijn plan uitgebreid uit laten leggen. Zijn plan was erg goed voorbereid en we besloten dan ook om dit plan uit te voeren.Badkamer Utrecht

Het plaatsen van de badkamer

Ongeveer twee weken later begon de aannemer met het werken aan de badkamer. Het eerste wat hij deed was het verwijderen van de oude badkamer. Dit koste ongeveer twee dagen. De badkamer was nu dan ook helemaal kaal. Hierdoor moesten we tijdelijk ergens anders douchen etc. We deden dit dan bij de buurvrouw. Nadat hij de oude badkamer had gesloopt kon er begonnen worden aan de nieuwe badkamer. De aannemer maakte lange dagen en hierdoor wist hij de badkamer binnen een aantal dagen af te hebben. Het resultaat is echt prachtig. Nadat hij het werk had aangeleverd hebben we hem betaald en is de aannemer weer weg gegaan. Al met al was het een enorm fijne samenwerking. Een samenwerking om niet te vergeten. Mocht ik ooit nog een aanpassing in ons huis willen, dan weet ik welke aannemer ik bel.

Juan Pepez

Geef een reactie