DJ Pepez

Biljart scorebord app is wel voor iedereen

Biljart scorebord app is wel voor iedereen

Hoewel biljarten op zich al een leuke sport is, wordt het met de speciale biljart scorebord app alleen nog maar leuker. De biljart scorebord app kun je installeren op je smartphone, tablet of de computer. De applicatie heeft diverse functies, die het spelen nog leuker maken, zeker ook in wedstrijdverband.

Sport en leuk tijdverdrijf

Behalve als sport wordt biljart ook vooral als een leuk tijdverdrijf gezien. Vaak doe je – ongeacht het niveau- toch een wedstrijd en dus is het van belang dat de score steeds goed bijgehouden wordt. En daar zit nog wel eens een pijnpunt, want het bijhouden van de score is nou niet bepaald een leuk klusje.

 

Biljart scorebord app

 

Zeer gebruiksvriendelijk paneel

Omdat een van de spelers de scores bij moet houden, mist die vaak nog de focus op het spel zelf. Dit voorkom je dus met de speciale biljart scorebord app. De installatie op bijvoorbeeld je smartphone is eenvoudig en maakt het bijhouden van de scores gewoon een leuke bezigheid. Dit wordt niet in de laatste plaats veroorzaakt door het zeer gebruiksvriendelijke paneel en zeker ook de talloze extra’s die de applicatie in petto heeft.

Houd de stand tot in detail bij

Met de biljart scorebord app houd je de stand tot in detail bij, iets dat voor extra spanning kan zorgen en de spelers bovendien naar grote hoogte laat stijgen. Mooi is dat je de biljart scorebord app op elke smartphone, computer of tablet te installeren is. Bovendien kun je de applicatie helemaal naar eigen inzicht aanpassen.

Geef derden toestemming tot de app

De speciale biljart scorebord app heeft bijvoorbeeld een geïntegreerde klok en een stopwatch. Ook kan er eventueel gebruik gemaakt worden van een digitale dobbelsteen; je voegt uiteraard ook namen en teamnamen eenvoudig toe. Zelfs de kleuren van de achtergrond kun je helemaal naar eigen wens aanpassen. Niet vreemd kiezen de meeste mensen overigens voor groen, toch de kleur van biljarten. De speciale biljart scorebord app werkt met sets, timers of gewoon met beurten. Je kunt een camera toevoegen en zelfs de historie van de behaalde punten kun je terughalen. De app is dan ook prima bruikbaar in wedstrijdverband. Je kunt er voor kiezen om de beelden van je smartphone te projecteren of je laat mensen thuis meekijken Zo kunnen zij steeds zien wat de stand is. Dit kan omdat jij toestemming kunt geven aan derden om bepaalde elementen van de app in te zien.

Juan Pepez

Geef een reactie