DJ Pepez

Boekhouder Nieuwegein nodig

Boekhouder Nieuwegein nodig

Na jarenlang in loondienst geweest te zijn, had ik genoeg kennis opgebouwd om mijn eigen plan te verwezenlijken. Ik wilde namelijk al jaren een eigen bedrijf en besloot dit dan ook te starten. Nadat ik mijn baan had opgezegd verliep alles eigenlijk erg snel. Voordat ik het doorhad draaide ik een erg hoge winst. Hier was ik natuurlijk super blij mee, maar er was helaas ook een minpuntje en dat was de boekhouding. De boekhouding verliep erg stroef bij me en daarom besloot ik iemand te zoeken die me hierbij kon helpen. Ik had een boekhouder in Nieuwegein nodig die erg flexibel was. Ik ben dan ook direct gaan zoeken naar een boekhouder Nieuwegein die mij kon helpen.

De zoektocht naar een goede boekhouder in Nieuwegein

Toen ik erachter kwam dat ikzelf niet geschikt was voor de boekhouding ben ik hier direct iemand voor gaan zoeken. Ik heb eerst aan vrienden gevraagd of zij misschien iemand kende die me hiermee kon helpen, maar helaas was dat een dood eind. Ik moest dus zelf gaan zoeken naar een goede boekhouder in Nieuwegein. Al snel had ik meerdere potentiƫle boekhouders gevonden. Ik ben dan ook met een aantal van hen op gesprek gegaan om mijn wensen te bespreken. Er vielen dan ook al snel een aantal boekhouders af. Hetgeen dat voor mij namelijk het belangrijkst was, was de flexibiliteit en erg veel boekhouders konden mij dit niet geven. Echter waren er twee kanshebbers. Uiteindelijk besloot ik om met een van deze twee in zee te gaan.

De samenwerking met de boekhouder uit Nieuwegein

Toen ik de boekhouder uit Nieuwegein had aangenomen, kon ze direct beginnen met de achterstallige boekhouding. Het duurde dan ook niet lang voordat ze de boekhouding weer op orde had. Nadat ze dit had hersteld heeft ze me een aantal tips gegeven om dit de volgende keer te voorkomen. Ik heb deze tips dan ook erg serieus genomen en ben hier dan ook erg in verbeterd. Daarnaast verloopt de samenwerking met de boekhouder uit Nieuwegein erg goed. Wanneer ik een probleem heb kan ik haar altijd bellen en helpt ze me. Daarnaast zorgt ze ervoor dat mijn boekhouding altijd in orde is. Ik ben erg tevreden over deze samenwerking en raad het dan ook iedereen aan om samen te werken met een boekhouder. Het zorgt voor minder last op je schouders en bij het runnen van een eigen bedrijf is dat erg fijn.

 

Boekhouder nieuwegein

Juan Pepez

Geef een reactie