DJ Pepez

Kies jij als alternatief voor raamfolie print?

Kies jij als alternatief voor raamfolie print?

Raamfolie

Tegenwoordig is uniek zijn niet meer de uitzondering maar het streef. Door de opkomst van het internet komen steeds meer aanbieders in de buurt. Je lokale concurrentie is nu internationale concurrentie met goedkope alternatieven uit andere landen. Door deze trend is het steeds belangrijker dat je je imago goed presenteert naar de buitenwereld. Het imago is tegenwoordig steeds belangrijker geworden bij de eerste zoekactie van de potentiële consument. Zowel op het internet als fysiek worden mensen eerder betrokken bij een pakkend logo. Het antwoord dat je zoekt is het gebruik van raamfolie print of fotodoek.

Fotodoek voor iedereen

Een fotodoek geeft je de mogelijkheid om een afbeelding op grote schaal af te drukken en alsnog met haarscherpe kwaliteit te presenteren. Een etalage met een levensgroot fotodoek waar de producten worden aangeboden zullen meer mensen het hoofd laten draaien. Gebruik nu ook een theedoek om je onderneming net dat extraatje te geven. Door de grote toename van aanbieders op de fotodoek markt is de prijs aardig gezonken. De hoge kwaliteit tegenover lage prijs en snelle levering heeft een grimmige sfeer gecreëerd voor de aanbieders op de markt. Waar voorheen het fotodoek alleen nog was voor de welgestelde en grotere ondernemingen kan jij er nu ook een bestellen voor in de woonkamer.

De prijs is dus gedaald en het gemak is nog steeds groot. Een kleur kiezen voor de slaapkamer kan verholpen worden door het uitkiezen van een afbeelding om te laten drukken op een fotodoek. Wanneer je klaar bent met de huidige afbeelding kan het fotodoek gewoon verwisselen om zo afwisseling te behouden. De mogelijkheid om je slaapkamer om te toveren per seizoen geeft een warm gevoel van thuiskomen. De woonkamer kan ook een mooi familieportret gebruiken maar dat geeft wel weer een intieme blik naar binnen vanaf de straat. Voor meer privacy leveren wij ook raamfolie print.

Wat kan ik met raamfolie print?

De mogelijkheden met raamfolie print zijn eindeloos. Het is te gebruiken voor elke onderneming, van klein tot groot, om zo je logo te laten bedrukken maar ook meteen privacy te creëren. Het idee dat je met een minimale uitgave je raam, wat voorheen slechts een inkijk in je privacy was, zoveel kan bereiken is erg mooi. Het uitkiezen van raamfolie gaat aan de hand van drie soorten. Voor thuis of privacy op werk kan je gebruik maken gesneden raamfolie, bedrukte raamfolie met print en transparante raamfolie. Als alternatief is er ook het gesneden vinyl waar meer precisie bij komt kijken en vaak ook tot een hogere prijs resulteert.

Juan Pepez

Geef een reactie