DJ Pepez

Klokkenmaker

Klokkenmaker

Toen ik 30 werd heb ik van mijn opa en oma een prachtige antieke klok gekregen. Deze klok heeft het erg lang gedaan en stond ook altijd in de woonkamer. Echter stopte de klok een aantal jaren geleden met tikken en dit vond ik erg jammer. Ik heb de klok een flinke tijd in de woonkamer laten staan, met de gedachte dat ik hem wel een keer zou laten maken. Een aantal maanden geleden besloot ik dan ook om dit echt te gaan doen. Ik ben naar een klokkenmaker gegaan en heb gevraagd naar de mogelijkheden. Hij vertelde mij dat ik een enorm gewilde en bijzondere klok in mijn bezit had en dat dit wel ging zorgen voor een hogere prijs. Daarnaast vertelde hij ook dat het de investering meer dan waard zou zijn. Ik besloot uiteindelijk mijn antieke klok naar hem toe te brengen en hem het werk toe te vertrouwen.

Het werk van de klokkenmaker

Toen ik de klok naar de klokkenmaker bracht, dacht ik dat hij de klok alleen zou maken. Dit bleek echter niet het geval te zijn. Toen ik de klok op kwam halen had hij namelijk de hele klok gerenoveerd. Hij vertelde mij dat hij daar geen extra geld voor hoefde. Hij had dit gedaan omdat hij het een prachtige klok vond en het zonde vond om hem in de slechte toestand te houden. Ik vond dit erg gaaf en was super blij met het resultaat. Het vervoeren van de klok was echter nog wel een probleempje. Ik wou de klok nu namelijk echt niet beschadigen en om dat te voorkomen moesten we toch echt iets bedenken. We besloten uiteindelijk de klok in bubbeltjespapier in te winkelen en samen voorzichtig op de achterbank te leggen. Toen de klok eenmaal in de auto lag besloot ik om erg rustig naar huis te rijden.Klokkenmaker

De antieke klok terug in huis

Toen ik de klok heb opgehaald, ben ik rechtstreeks naar huis gereden. Ik heb de klok voorzichtig naar binnen gebracht en op de goede plek gezet. De klok ziet er nu dan ook super mooi uit in de woonkamer. Toen mijn vriend thuis kwam van werk, stond hij echt versteld van het prachtige resultaat. Hijzelf had ook echt niet verwacht dat die klok er zo mooi uit zou kunnen zien. Al met al is het een super goede investering geweest om naar de klokkenmaker te gaan en zijn we hier dan ook beiden erg blij mee.

Juan Pepez

Geef een reactie