DJ Pepez

Muziekwinkel Delft heeft het grootste aanbod aan muziekinstrumenten

Muziekwinkel Delft heeft het grootste aanbod aan muziekinstrumenten

Muziekwinkel Delft

Muziekwinkel

Ik had twee maanden terug besloten om pianoles te gaan nemen. Ik vond het namelijk altijd zo mooi klinken dat dit me wel leuk leek om te leren. Voor de pianoles heb je ook een piano nodig om op te oefenen. Ik zat dus na te denken waar ik een goedkope piano kan halen. Als beginner heb je namelijk geen goede piano nodig om te leren spelen. Ik ben dus naar een muziekwinkel gegaan om een piano te kopen. Toen ik bij de muziekwinkel Delft aankwam werd ik heel klantvriendelijk ontvangen. De man van de muziekwinkel vroeg aan mij waar ik naar zocht. Ik vertelde hem dat ik Naar een goedkope piano zocht om op te kunnen leren spelen.

 

Piano stemmen

Toen de man achter ging kijken zag hij de beste piano voor mij. Ik mocht gaan kijken naar de piano en ja hoor hij zag er super mooi en netjes uit. Maar nu moest hij nog wel goed klinken. Toen ik op de piano ging spelen was het niet zo mooi geluid. Ik vroeg aan de man van de muziekwinkel waar dit door kwam, want ik zou de piano niet mee nemen als er geen mooi geluid uit zou komen. De man van de muziekwinkel zei dat hij de piano afgestemd moest worden en dat zal hij wel even voor mij doen. Hij legde mij ook alvast uit hoe ik de piano moest afstemmen als het weer een keertje nodig was. Ik vond dit zelf heel fijn want dan zou ik het ook zelf kunnen doen wanneer ik heel goed piano speel. Toen de man mij alle had uitgelegd zijn we de piano gaan stemmen. Na een half uurtje was de piano goed gestemd dus het geluid zou weer schitterend klinken. Ik ging even spelen op de piano en ja hoor. Het geluid was zo schitterend dat ik helemaal verkocht was. Ik heb de piano daarom ook gekocht.

 

Terugblik

Nu vier maanden later heb ik nog steeds heel veel plezier van de piano. Ik kan zelf nu ook stukken beter spelen en ga ook niet meer stoppen met het spelen op de piano. Ik ben blij dat de man van de muziekwinkel mijn piano heeft gestemd en mij ook heeft uitgelegd hoe het werkt zodat ik dat ook zelf kan gaan doen wanneer het zou moeten. Nu hoop ik Dat ik heel ver kom met het piano spelen en dat mijn dochter naar me kijken en super trots op me zijn.

Juan Pepez

Geef een reactie