DJ Pepez

Nlp Alkmaar

Nlp Alkmaar

nlp Alkmaar

 

Ga jij naar een training NLP in Alkmaar, dan volg je trainingen Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP komt voort uit het bestuderen van mensen die over uitzonderlijke kwaliteiten beschikken waarbij de vraag gesteld werd welke gedachtepatronen, emoties en welk gedrag ze dan zo succesvol maakten. In principe moet je door het volgen van de trainingen NLP in Alkmaar leren welke strategieën je nou echt motiveren, welke je creativiteit stimuleren en welke ons juist remmen of tegenhouden.

Hoe doe jij de dingen die je doet?

Tijdens de trainingen NLP in Alkmaar leer jij ontdekken hoe jij de dingen doet die je doet. Bovendien leer je hoe je dit – als er aanleiding voor is- zou kunnen veranderen. Centraal staat de vraag hoe jij reageert op communicatie en gedrag, wat jij waarneemt en hoe je ook dit zou kunnen aanpassen. NLP wordt ook wel eens de studie van succes of de techniek van de mind genoemd.

Zo leer je stemmingen, gedrag en gedachten beïnvloeden

Als we kijken naar neuro dan doelen we op ons gezichtsvermogen, ons gehoor, de tast, reuk en smaak. Linguïstisch doelt op beelden, geluiden, gevoelens, geuren, smaken en taal en programmeren betekent in deze context ontdekken, gebruiken en veranderen. En dan specifiek het veranderen van onze onbewuste patronen in ons zenuwstelsel. Door de trainingen NLP in Alkmaar te volgen leer je NLP toepassen op jezelf en je relaties en dat zowel op privé als op zakelijk terrein. Ook leer je stemmingen, gedrag en gedachten te beïnvloeden en effectiever communiceren. Daarnaast wordt je bij de trainingen NLP in Alkmaar geleerd hoe jij je talenten maximaal kunt inzetten en hoe je anderen optimaal kunt motiveren.

Tegenstanders noemen NLP niet meer dan een pseudo wetenschap

NLP onderzoekers verrichten meer dan veertig jaar onderzoek naar het gedrag en denkstrategieën van succesvolle mensen. Deze mensen werden zoals men dat ook wel noemt gemodelleerd. Doel van het toepassen van NLP is dan ook om een succesvollere manier van leven te creëren en zo de kwaliteit van het leven te vergroten. Overigens vindt de theorie en de effectiviteit van Neuro Linguïstisch Programmeren geen enkele wetenschappelijke ondersteuning. Tegenstanders van NLP, en ook die zijn er voldoende te vinden, noemen NLP dan ook een pseudo wetenschap. Desondanks blijft het volgen van trainingen in NLP in Alkmaar populair. Zowel ondernemers als particulieren hebben baat bij de gegeven trainingen in Alkmaar en geloven nadrukkelijk wel in de werking ervan

Juan Pepez

Geef een reactie