DJ Pepez

Snoep verpakken

Snoep verpakken

Vorige week was het sint maarten. Natuurlijk stonden er veel kinderen aan de deur om te zingen en vervolgens snoep te krijgen omdat ze zo hun best hadden gedaan. De week voor sint maarten wou ik natuurlijk gewoon naar de winkel gaan om een voorraad snoep te halen voor sint maarten. Toen ik op het punt stond om naar de winkel te gaan dacht ik er aan om zelf iets creatiefs te doen. Ik wou zelf de snoepjes verpakken. Het leek mij een heel leuk idee om snoepjes te verpakken dus ging ik naar de winkel en kocht heel veel verschillende snoep. Toen ik thuis aankwam was ik direct begonnen met het nadenken hoe ik de snoep kon verpakken. Het moest namelijk wel een beetje in de richting zijn van sint maarten. Dat zou natuurlijk wel leuk zijn. hierna was ik onderzoek gaan doen naar een leuk creatief idee. Ik kwam uit op een leuk idee en die heb ik toen ook door gezet om mijn snoep te verpakken voor de kinderen.

Sint Maarten voor de deur

Toen ik bijna klaar was met het verpakken van de snoepjes had ik de laatste dingetjes af gewerkt. Toen wist ik al direct dat kinderen en natuurlijk ook ouders dit super leuk zouden vinden. Ik had een hele mooie rieten bak gepakt die ik toen ook heb versiert met verschillende kleuren lichtjes. Ik heb hierna het snoep er in gedaan en had het alvast klaar in de kast gezet voor sint maarten. Toen de dag was aangebroken en het eindelijk sint maarten was, kon ik niet wachten tot het avond was. toen het eindelijk avond was konden de kinderen eindelijk mijn snoepjes zien die ik had verpakt. Ik was hier echt heel enthousiast over dat ik zelf mijn eigen snoepjes had verpakt. Ik had natuurlijk wel gedacht aan een milieubewuste verpakking. Kinderen zijn namelijk ervan om snel iets op straat te gooien.

Terugblik

Toen de eerste duur bel ging renden ik naar de deur om mijzelf bepakte snoep te geven. Er stonden hele kleine kinderen aan de deur met hun ouders. Toen ze klaar waren met zingen gaf ik ze mijn zelfgemaakte snoep verpakking. Toen de ouders mijn snoep verpakking zagen waren ze heel blij en enthousiast. Ze vonden het een heel leuk idee dat ik dit zelf had gedaan en sint maarten toch groot uitpakte. Ik had na de eerste deurbel vele andere kinderen en ouders gezien die dit hetzelfde vonden. Ik weet zeker dat ik dit volgend jaar weer ga doen, alleen dan uitgebreider. Dat verdienen de kinderen wel die in de kou staan.

Snoep verpakken

Juan Pepez

Geef een reactie