DJ Pepez

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen Amsterdam is ontzettend leuk

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen Amsterdam is ontzettend leuk

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen

Al jarenlang heb ik een prachtige vriendin, we doen echt alles samen. We krijgen dan ook vaak de opmerkingen, je besteld er 1 en krijgt de ander er gratis bij. Aangezien we zo goed bij elkaar passen en ik ons echt niet meer uit elkaar zie gaan besloot ik om de volgende stap te zetten. Ik heb haar meegenomen naar een prachtig bos en ben hier op 1 knie voor haar gegaan. Ik vroeg haar ten huwelijk en godzijdank zei ze ja. We gingen dus trouwen, maar iedereen weet wat er bij een trouwerij hoort, namelijk een vrijgezellenfeest. Bij mij zou dit niet zomaar een vrijgezellenfeest zijn, maar een vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen Amsterdam. Waarschijnlijk heb je dan ook nog nooit gehoord van een vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen, maar ik kan inmiddels uit eigen ervaring zeggen dat het echt grappig was.

Vrijgezellengfeest naaktmodel schilderen en tekenen Amsterdam

Wat houd een vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen in?

Een vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen houdt letterlijk in dat je een naaktmodel (stripper) laten komen en uit de kleren laat gaan. Hierna mag je extra lang naar haar kijken wanneer je een mooie tekening of schilderij maakt. Degene die het mooiste schilderij weet te maken krijgt een lapdance. Zon vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen haalt dus echt het uiterste uit je tekenskills. Ik heb mijn vrienden echt hele mooie tekeningen zien maken, puur om te winnen. Een van mijn beste vrienden wist deze wedstrijd dan ook te winnen en kreeg samen met mij een lapdance van het naaktmodel. Al met al is een vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen echt een vrijgezellen feest om aan te raden.

 

De mogelijkheden

Naast een vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen heb je ook nog een wat uitgebreidere variant. Bij deze variant zijn er meerdere naaktmodellen ingehuurd en mag ieder een eigen naaktmodel tekenen. Degene die nu wint wordt door meerdere vrouwen verwend terwijl de rest mag toekijken. Nadat de winnaar is verwend is dan ook de rest aan de beurt. De rest krijgt ieder een naaktmodel die op hun gaat dansen. Hetgeen dan wel gezegd moet worden is dat het naaktmodel bij de dans wel weer haar slipje aan heeft. Dit om ongewenst gedrag zoveel mogelijk te beperken. Achter deze variant ben ik namelijk achter gekomen toen één van mijn beste vrienden ging trouwen en we dus

Juan Pepez

Geef een reactie