DJ Pepez

Wat is lean training ?

Wat is lean training ?

Soms kan het voorkomen dat dingen anders lopen dan je van te voren gepland had, dan is het zaak direct actie te ondernemen. Als je dan geen actie odnerneemt kun je in de problemen komen. Zorg er daarom voor dat je alle opties openhoudt en zorg ervoor dat je deze gebruikt om het beste uit jou en je bedrijf te halen. Als je dit niet doet kun je snel in de problemen komen en dat wil je niet hebben. Je moet er daarom voor zorgen dat je dit op een zo snel mogelijke manier doet. Je kunt dan een lean training volgen om de boel draaiende te houden of je kunt kiezen voor interim management, dit zijn verschillende opties waar je allemaal gebruik van kunt maken. Zorg ervoor dat je dit goed geregeld hebt en dat je alle mogelijke opties bespreekt met jouw collega’s en of baas.

Interim management

Soms lopen dingen even anders dan gedacht, je hebt dan extra hulp nodig, Het kan ook zo zijn dat jouw bedrijf gewoon niet goed meer loopt en je actie moet ondernemen, als je dat niet doet kom je diep in de problemen. Hierbij is het enorm belangrijk dat je gebruik maakt van interim management. Interim management kan een passende oplossing bieden voor een tijdelijke situatie, hierbij kun je denken aan een reorganisatie, het invullen van een vacature, het herstellen van de kerkorde of een tijdelijk project ondersteunen. Interim management is er in alle soorten en maten. Valt de leidinggevende tijdelijk uit en is er geen vervangend persoon in het bedrijf? Dan is interim management een goede oplossing. Het is daarbij belangrijk dat jij al sbedrijf jouw eigen interimmer uitkiest, je moet iemand vinden die geschikt is om de vacature op de lossen en je moet ervoor zorgen dat deze persoon jou helpt jouw doelen te behalen. Als je problemen intern wilt oplossen kun je gebruik maken van Lean training.

Lean training

Door middel van Lean training kan je helpen jouw bedrijf beter te laten lopen. Bij Lean training wordt er gelet op kwaliteitsplanning, verbetering en beheersing van verschillende processen. Als deze processen beter gaan lopen zul je erachter komen dat je veel geld bespaart en jouw klanten meer tevreden worden. Je kunt eenvoudig een Lean training volgen bij een bedrijf die deze trainingen aanbiedt . Je kan deze training zelf nemen maar je kan er ook voor kiezen om jouw personeel deze training te laten volgen. Heel erg veel succes.

 

 

Lean training

Juan Pepez

Geef een reactie