DJ Pepez

Wil jij belettering reclame?

Wil jij belettering reclame?

Reclamemateriaal nodig

Ongeveer een jaar geleden kwam ik met het idee om een eigen bedrijf te beginnen. Ik had een erg goed doordacht plan en was vastberaden om dit uit te voeren. Ik ben hier toen ook direct mee begonnen en ben gelijk all-in gegaan. Achteraf gezien was dit een best groot risico, maar ik heb hier vandaag de dag nog geen spijt van. Mijn plan was toen erg goed, maar blijkbaar niet compleet genoeg. Ik was namelijk vergeten om ook rekening te houden met de marketing. IK had dus helemaal geen reclamemateriaal en dat had ik wel nodig. Mijn idee was namelijk erg goed, maar niemand zou zonder reclame weten van het bestaan. Ik ben toen direct gaan zoeken naar wat van reclamemateriaal ik toe wilde gaan passen en ik kwam al snel uit bij belettering. Ik ben me hier gelijk in gaan verdiepen en kwam erachter dat er hierin eigenlijk erg veel mogelijkheden waren. Het eerste waarop ik reclame belttering toe wilde gaan passen, waren de hockeyshirts van het team van mijn dochter. Ik heb toen contact opgenomen met haar trainster en ook zij vond het een erg goed idee.

De belettering

Toen ik de shirtjes mee had gekregen om te beletteren, moest ik nog wel een bedrijf vinden die dit voor mij wilde doen. Ik ben toen erg fanatiek gaan zoeken naar een bedrijf die aan belettering deed. Na enig onderzoek gedaan te hebben, wist ik uiteindelijk een bedrijf te vinden die me hierin kon helpen. Ik heb toen direct gevraagd naar de prijs en die bleek enorm mee te vallen. Naast dat we de prijs hebben besproken hebben we ook een afspraak ingepland. Toen ik naar de afspraak ging had ik alle shirtjes meegenomen en hier achtergelaten. Ongeveer vijf dagen later werd ik door het bedrijf opgebeld. De shirtjes waren klaar en ik kon ze ophalen. Ik ben toen samen met mijn dochter naar het bedrijf toegegaan en heb de shirtjes opgehaald. Het resultaat was erg mooi en daar waren mijn dochter en ik erg blij mee.

 

belettering

 

Het effect van de belettering

Toen we de shirtjes ophaalden hebben we ze gelijk terug gebracht naar de trainster. De eerstvolgende wedstrijd droegen ze dan ook de shirtjes met mijn belttering erop. Hier was en ben ik erg trots op. Naast dat er erg gaaf uitziet, heeft het ook nog eens effect. Nadat ik de shirtjes had beletterd, bleven de klanten binnen komen. Niet alleen via mensen die shirtjes hadden gezien, maar ook van mensen die het weer van anderen hadden gehoord. De belettering was dus een erg groot succes.

Juan Pepez

Geef een reactie